Wie zijn wij

Depot Rotterdam is sinds 1999 gevestigd in het Centrum van Rotterdam. Depot Rotterdam startte als Ontwerpbureau en Interieurstudio. Inmiddels heeft Depot Rotterdam ook een online winkel en een eigen Huiscollectie van stijlvol, gedegen en functioneel meubilair. Momenteel ontwikkelt Depot Rotterdam Buitenhuisjes.

Het Ontwerpbureau ontwerpt en creƫert in- en exterieurs, voor huiselijke en zakelijke sferen. Voor historische panden en panden onder architectuur.

Bent u nieuwsgierig naar onze gerealiseerde projecten. Bekijk dan ons portfolio.

Onze Interieurstudio is meer dan een winkel met mooie objecten, meubilair en accessoires. In onze studio willen we inspireren. We willen adviseren over een grote aanschaf of over een mooi cadeau.

Wilt u een impressie van de Interieurstudio? De collectie bekijken? Of op uw gemak vanuit thuis een mooi cadeau aanschaffen? Onze Interieurstudio inspireert op vele manieren.

Sinds 2014 heeft Depot Rotterdam een eigen Huiscollectie. Het meubilair van onze huiscollectie is stijlvol, gedegen en functioneel. Ontworpen en ontwikkeld door onze ontwerpers, vervaardigd door Rotterdamse meubelmakers.

Nieuwe loot aan de stam van Depot Rotterdam is Buitenhuisjes. In het verleden tekende en bouwde Depot Rotterdam al diverse vakantiehuisje en (volks)tuinhuisjes. In samenwerking ontwikkelt Depot Rotterdam momenteel een eigen lijn Buitenhuisjes.