Wie zijn wij

Depot Rotterdam

is een interieurstudio en ontwerpbureau sinds 1999 gevestigd in het centrum van Rotterdam

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe fauteuil of u wilt uw bank vervangen of u heeft zin in een kleurrijk behang aan de muur of nieuwe gordijnen of misschien een totale restyling van het bestaande interieur. Maar misschien wilt u toch het hele interieur aanpakken en een totaal nieuw thuis creëren, verbouwen, uitbreiden, of vanaf de grond aan beginnen?

In het kort komt het erop neer dat u met al uw kleine en grote vragen met betrekking tot interieur en exterieur bij ons terecht kunt.

In onze interieurstudio verkopen we allerlei design producten voor het huis, adviseren we en maken stylingsplannen met u voor elke gewenste ruimte.  Het ontwerpbureau neemt de projecten waarin naast de inrichting ook de indeling wordt aangepakt voor hun rekening. Daarnaast maken we ook ontwerpen voor aan- en uitbouw opdrachten, maar ook nieuw te bouwen huizen of het moderniseren van oude en/of historische panden. Voor ons geldt dat we de sterkte punten van een huis of ruimte willen onderstrepen op een hedendaagse en tijdloze wijze met behoud van authentieke details. Centraal staat hierbij altijd wie er gaan wonen. Welke functies belangrijk zijn, de stijl en de wensen van de opdrachtgever die wij vertalen in onze totaalplannen.

Depot Rotterdam werkt nauw samen met de beste meubelmakers, vloerenleggers, stoffeerders en aannemers om het gehele project van A tot Z voor u te kunnen begeleiden.

U kunt altijd op korte termijn een afspraak maken voor een interieur consult geheel vrijblijvend om te kijken wat we voor u kunnen betekenen!